Eka kerta Telluksella, jännää... Tiedän ainoastaan että en tiedä

Aika

Kellot kautta aikojen

 

Aurinkokello vähän käytössä olevan kesätalon hyllyssä. Kun sen siirtää ulos, talossa jälleen on elämää, aikaa mitataan. En ehdi perehtyä aurinkokellon ikivanhaan mittaustekniikkaan, talo täytyy luovuttaa.

Vajassa valmistuu suuri kaappikello. Siinä ei vielä ole koneistoa, mutta sen hankkiminen ei ole ongelma. Kaappikello voisi olla perintöä lapselle, mutta ajassamme siitä saatava myyntihinta on tälle tärkeämpi.

Normaalin jäljillä

 

Havahduin erään suomalaisen kosmetiikkayrityksen outlet-shampoo-hyllyn äärellä siihen, että normaalia saa etsiä. Oman ikäluokkani, kuusikymppisten, normaaliin kaupassakäyntiin on aina kuulunut normaali. Normaalit hiukset, normaali iho, normaali ihminen. Hyllyssä oli shampoota kaikille erityishiuksille, vaan ei normaaleille. Tottumus toinen luonto. Yritin kuvitella mikä olisi lähinnä omia normaaleja hiuksiani ja ostin tuuhetuttavaa ja vahvistavaa shampoota.

Ajankäyttö ja 'carpe diem

Ihmiset käyttävät aikaansa monin eritavoin. Yleensä arkipäivät menevät koulun tai töiden merkeissä, iltapäivät taas kotona, harrastuksissa tai muussa toiminnassa. Toiset ovat suunnitelleet ja luoneet kaikille asioille omat aikataulunsa ja ovat tarkkoja siitä, mihin aikansa käyttävät. Toiset taas ottavat hieman rennommin sen suuremmin ajasta murehtimatta.

Julkaise syötteitä