Eka kerta Telluksella, jännää... Tiedän ainoastaan että en tiedä

Kaikki blogit puheenaiheesta Julkisuus

Julkisuudesta

Perjantain ja lauantain välisenä yönä heräsin ulkomeren saaressa siihen kun kollegani soitti ja oikeastaan kuultuaan vain ääneni hän pahoitteli soittoaan keskellä yötä ja sulki puhelimen. Huomasin että puhelimeen oli aiemmin tullut tekstiviesti tuntemattomasta numerosta. Siinä kyseltiin onko uutinen edesmenemisestäni totta. Allekirjoituksena oli ”Jouni”, ja Fonecta ilmoitti numeron tarkistaessani tuntemattomaksi. Sen jälkeen alkoi tupsahdella tekstiviestejä ja muutama soittokin, joissa oltiin huolestuneita edesmenemisestäni.

Erkot - ei mikään mukava tarina

Toimittaja-kirjailija Antti Blåfield on kirjoittanut kirjan Erkkojen suvusta, lähinnä kolmesta heistä, Eero, Eljas ja Aatos Erkosta, Loistavat Erkot on kirja nimeltään (kustantaja Otavan linkki tuossa: http://www.otava.fi/kirjat/9789511282563/#.VIsJAPmG9qV).

Erkot muistetaan nyt nimen omaan Helsingin Sanomien omistajina. Oli se oikein tai väärin, mutta niin se on.

Taistelija-missi selvisi vammoistaan

Perinteisesti maansa huippumuusikkojen lähtiessä kiertämään on tavannut sattua ja tapahtua jo siirtymillä sellaista mikä artistin esiintymiskykyyn voi määränpäässä vaikuttaa. Naiset ja miehet kuten rokkarit ja missit, ovat lähentyneet tässä toisiaan. Tötteröhattujen invaasion välttääkseni ilmoitan suurimmaksi epäkohdaksi tuossa edellisessä sen, että nainen voi olla rokkari, mutta mies ei voi olla missi. Ei sillä niin väliä haluaisiko, mutta siltä varalta jos haluaisi olisi hyvä neutraloida tämäkin vääryys.

Julkaise syötteitä