Eka kerta Telluksella, jännää... Tiedän ainoastaan että en tiedä

Kaikki blogit puheenaiheesta Politiikka

Työministerin yövieras

Olipa kerran, kaukana täältä, maa nimeltä Ecoulá. Se oli korkean teknologian maa, jossa oli kohtuullisen kaunis luonto, melko älykkäät poliitikot ja riittävän onnellinen kansa.

Mutta Ecoulán taivaanrannassa vaanivat mustat pilvet, sillä sen kansainvälinen luottoluokitus uhkasi tippua korkean työttömyyden vuoksi. Maan työministeri Zych-Jacques Beurreut oli kovan paineen alla, eikä saanut nukuttua. Eräänä yönä hän jälleen valvoessaan huokasi ääneen:

–Voi kunpa saisin tämän jutun selvitettyä. Antaisin mitä tahansa!

AlfaStudio höpsi innovaatioista

Television haastattelut epäonnistuvat aina, jos toimittaja on pihalla käsiteltävästä asiasta. AlfaStudiossa lähdettiin siitä, että toimittaja oli lukenut Wikin höpömääritelmän innovaatioista. Ei auttanut, että joku keskustelijoista  yritti lähestyä innovaation käsitettä. ”Keksintö tai innovaatio” -harha vilahti toistuvasti etenkin toimittajan puheissa ja yhdessä insertissä.

Jäsenkysely. Olemmeko Me valmiit osallistumaan hallitusneuvotteluihin?

Jäsenkysely.

 

Olemmeko Me, Aki Hummasti, valmiit osallistumaan Antti Rinteen luotsaamiin hallitusneuvotteluihin, mikäli seuraavat ehdot täyttyvät ja alla listatut kirjaukset tulevat täysimääräisinä hallitusohjelmaan?

 

Mitä politiikka on?

Koulussa opittiin aikoinaan, että politiikka on yhteisten asioiden hoitoa. Ei missään nimessä. Politiikka on erilaisten arvostusten ja intressien sovittamista yhteisiksi toimenpiteiksi.

 

Suomi

Tällästä tuli vaa ajateltua.

Niinkö?

 Miksi Saarikkoa yritetään tehdä Teidän omaishoitajaksi!

Hyvää Uutta Vuotta 2019 vapaana ja puhtaana kohisevalta Kitkajoen Jyrävältä!

Video talvisesta Jyrävästä: 

https://www.facebook.com/flojtmika/videos/2313369568675959/?epa=SEARCH_BOX

Hyvää Uutta Vuotta 2019 vapaana ja puhtaana kohisevalta Kitkajoen Jyrävältä!

Suuri kiitos kaikille Kuusamon vapaita koskia ja puhtaita vesiä puolustaneille eri sukupolvissa.

"Kiutaköngäs kuin koskien kuoro, Jyrävä kuin ukkosen urut.
Teidänkö nyt vaieta on vuoro, tuoniko täyttävi tyhjät kurut"

- Reino Rinne -

 

Raidalliset 1: Ihminen

Potentiaalinen puolue Raidalliset popu määrittelee ihmisen laadun näin: 


Perinnöllisyyden tuottama temperamentti + elämänkokemusten tuottama persoonallisuus.

 

Liike Nyt ”arvot”

Politiikka on paljolti ei-yhteisten  arvojen tuottamien suunnitelmien sovittelua. On hienoa, että poliittinen liike yrittää ilmaista arvojaan/periaatteitaan, Liike Nyt on valitettavasti formuloinut arvonsa käsitteellisenä roskana, kuva 1.

Pelkään pahoin, että liikkeen tulevaisuudessa tuottamat tekstit, ”tiekartta”, ohjelma tms. tulevat  olemaan samanlaista käsitteellistä höpöä.

 

Holmströmin vertailuharha

Ns. taloustieteen ns. nobelisti Bengt Holmström, nykyisin kaikkien asioiden asiantuntija, ottaa Kopernikuksen maailmakuvan muutoksen vertailukohdakseen, kuva, väittäessään taloustieteen merkittävää roolia sen oikoessa terveen järjen näkemyksiä.

Julkaise syötteitä