Eka kerta Telluksella, jännää... Tiedän ainoastaan että en tiedä

Kaikki blogit puheenaiheesta Saara Aalto

Euroviisuvoittajaa ei voi suunnitella

Jälleen kerran jäätiin Euroviisuissa kauas kärjestä, vaikka ”Saaran esityksellä ei voi hävitä”, totesi YLE:n puolelta euroviisupöhinässä mukana ollut. Kun esityksen tms. eteen tehtiin kaikki mahdollinen etukäteen. Ylipedanttiuden puolelle, kuten kirjoitin aiemmin. Että kuinka tämä etukäteen ylipreppaaminen voi saada unohtamaan ne asiat, joihin ei voi vaikuttaa.

Saara Aaltoa ja Joulun odotusta

Loppuviikkoon mahtui taas seisoskelua ulkona, kun X-Factorin konseptiin kuului finalistien käynti kotimaassa, odotetusta yli kolminkertainen määrä kokoontui senaatintorille katsomaan Alloon Showta, oli se aika huikee työkeikka olla mukana. Toivottavasti Aallon matka ei aktkea jos fanit on kiertänyt sääntöjä ja äänestäny Suomestakin Aaltoa. Yleisöllä oli hyvä fiilis tapahtumassa, sellaisissa on aina kiva olla töissä.

Saara Aalto tänään finaaliin?

Huuma nimeltä Saara Aalto vetää illalla jengiä telkun ääreen. Höppäviihde kukoistaa ja mainosmiehet nauravat partoihinsa.

Tuomareiden runsaiden kehujen kyllästämät kilpailijat pursuavat itsetuntoa ja yleisö ulvoo. Kyseessä on business nimeltä X- Factor.

Saara Aalto kaataa X-Factor seurakuntaa kuin Niilo Yli Vainio aikoinaan.

Todellisuudessa Saara on näytellyt hyvin roolinsa ja sopeutunut suosioonsa.

Saara Aalto on satumusikaalikuningatar numero yksi.

Tuomarit ylistivät Abba-tulkintaa Britannian X Factorissa

Onko Suomen medialta unohtunut jotain? Miksi uutisoida sellaista jonka me kaikki jo tiedämme, eli sitä mitä tuomarit Saara Aallon esityksestä sanovat. Sen kuulemme toki itsekin ja kuulemme myös itse koko kappaleen, ainoa lisä mitä eri toimitukset voisivat sanoa on heidän toimituksen näkökulma asiaan, sitähän me emme nyt tiedä.

Onneksi ei!!!

Onneksi ei Lauri Gröhn ole Saara Aallon manageri, muuten emme olisi kuulleet tätä ihanaa kapplaetta.

https://www.youtube.com/watch?v=_GveJfM75vc

 

Itse en ole koskaan oikein pitänyt tästä kappaleesta, mutta nyt se aukesi minullekin.

Ei ole enää mitään väliä putoaako Saara Aalto tänään, sillä tällä kappaleella hän jäi asumaan minun sydämeen.

 

 

Julkaise syötteitä