Eka kerta Telluksella, jännää... Tiedän ainoastaan että en tiedä

Kaikki blogit puheenaiheesta Stand up -komiikka

Stand up - vitsailua mustista ja kannabiksesta

Vitsailijana on itse musta mies, joka varmasti tietää asiasta josta tekee huumoria. Ja heidän kohtelustaan Yhdysvalloissa.

Jos ei voi itselleen eikä viiteryhmälleen nauraa tai heittää läppää voi katsoa itseään peilistä.

Tässäkin on totuuden siemeniä.

 

https://

PIKKUJOULUPÄÄTÖKSIÄ

Facebook -mainonta saa pienyrittäjän pään pyörälle. Jos haluaa markkinoida tuotettaan, tai kuten minun tapauksessani pikkujouluesitystä, vaihtoehtojen määrä on hämmentävä. Miksi joku mainos maksaa 39 euroa ja sillä saa tavoitettua 17-24 ihmistä? Toisessa yhteydessä rohkaistaan mainostamaan julkaisua 5 eurolla ja tavoittamaan 1300 henkilöä. ”Julkaisun kattavuus” , ”Sitoutuminen julkaisuun” ovat myös hämäriä ilmaisuja, kuten taulukot kävijätiedoista.

Flirttiä pimeässä

Tuotin helsinkiläiseen Mocambon yökerhoon yliopiston stand up -klubia 2003-2004. Monelta osin Helsinki on ihan samanlainen kuin silloinkin. Täällä on yhä vetäviä tapahtumia, ihmiset tykkäävät viettää iltaa kiinnostavissa paikoissa ja helsinkiläisyleisö on vastaanottavainen uusille jutuille ja tulee mielellään viihtymään klubille.

Kolme varttia komiikasta, eli Mebe, Helena Pöllänen ja Pietari Vihula

Olen harrastanut nyt parin vuoden ajan stand up –komiikkaa. Takana on kolmattakymmentä keikkaa aloittelijoiden open mic –klubeilla. Toistaiseksi en ole jättämässä päivätyötäni…

Hieman pidemmän ajan minulla on ollut haave haastatella ajankohtaisia koomikoita stand upin tekemisestä.

Kaksi viikkoa sitten laitoin projektin vihdoin eteenpäin ja perustin Soundcloudiin podcastin. Ensimmäiset haastateltavat ovat pääosin Ylen Naurun tasapaino –kilpailun osallistujia, ovathan he tapetilla juuri nyt.

Julkaise syötteitä