Eka kerta Telluksella, jännää... Tiedän ainoastaan että en tiedä

Kaikki blogit puheenaiheesta Twitter

Vinkkejä tehokkaaseen Twitterin käyttöön

Moni muuten sanavalmis vaikuttaja tuskailee Twitterin käytön kanssa. Vaikka terävää viestitettävää olisi paljon, mikroblogipalvelun salat eivät aukene. Tunne on varmasti monelle tuttu. Twiitit eivät saa tykkäyksiä saati retweettauksia ja seuraajajoukko koostuu ennestään tutuista henkilöistä. Tällaisessa tilanteessa tweettaaminen ei motivoi ja ehkä turhauttaakin.

Enää en vastusta kaikkea uutta

Vastustan yleensä uusia asioita ensi reaktiona varmuuden vuoksi. Kun vaimo esittää jotain uutta, huudahdan usein jo kesken lauseen: ”Ei käy.”

Olen kuin enontekiöläinen Piera Karhuvuoma Mikko-Pekka Heikkisen uudessa romaanissa Jääräpää: ”Mie vastustan kuntaliitoksia ja kuntamuutoksia ja kaikkia ristisiitoksia. Ylipäätään mie vastustan.”

Nyt olen alkanut lipsua. Enää en vastusta kaikkea uutta. Usein kyllä käy niin, että kun olen omaksunut uuden asian, se onkin jo vanhentunut. Onko esimerkiksi Facebook parhaat päivänsä nähnyt?

Lasse on homo

 

Vessakirjoitus, tuo Twitterin edeltäjä, jossa muutamalla kymmenellä merkillä pitää ilmaista jotain nasevaa. Todella harva hallitsee sen lajin. Suurimmalta osaltaan nuo vessan seinille raapustetut tekstit ovat ulkopuoliselle aukeamatonta shaibaa.

 

Mikä tekee Twitteristä ainutlaatuisen?

Tsirp. Twitter, tämä lyhyisiin 140 merkin mittaisiin viesteihin perustuva mikroblogipalvelu kerää tasaisesti lisää käyttäjiä niin Suomessa kuin muualla maailmassa. Mikä siitä sitten tekee niin ainutlaatuisen?

Julkaise syötteitä