Eka kerta Telluksella, jännää... Tiedän ainoastaan että en tiedä

Kaikki blogit puheenaiheesta Koirat

Aamun toinen pentue

Eilen kuudes toukokuuta synti meille Aamun toiset pennut, eli Ilta, Immo, Iivo, Iina, Into, Irvin ja Ivan.

 

Kaikki pennut voivat hyvin, myös emo voi mainiosti. Pentujen isä on australian paimenkoira eli ensimmäisen pentueen täyssisaruksia kaikki. Ensimmäisen pentueen koko oli myös seitsemän.

 

Hyvää kevättä.

Lepää rauhassa Ukko-koiramme 21.4.2008 - 17.7.2018

Pitkään profiilikuvassani vieressä ollut Ukko-koiramme saatettiin ikiuneen parisen viikkoa sitten sairauden uuvuttamana. Sanoille ei ole ennen tätä löytynyt alkua eikä kyyneleille loppua. Nyt tuntuu siltä, että on tarve tehdä muistokirjoitus perheellemme niin tärkeän Ukon muistoksi. Tämä hieman yli kymmenen vuoden aika tullaan aina muistamaan meillä Ukon aikana. Meitä lohduttamassa on onneksi Ukon siskontyttö Billie, jolle pystyimme tarjoamaan uuden kodin kolmisen vuotta sitten isäntänsä sairastuttua ALS-tautiin.

Tunteiden vuoristorataa

Tunnistaako koirasi "pahat" ihmiset?

Törmäsin artikkeliin, jonka aiheena oli tunnistavatko koirat "pahat" ihmiset - Can dogs sense "bad" people? Asia alkoi mietityttämään ja itselleni tuli tunne, että näin jossain määrin tapahtuu. Mikä on sinun kokemuksesi?

Koiran elämää

Tässä muutama video koirieni elämästä. :)

https://

 

https://

 

https://

 

https://

 

Koiralenkillä pohdittua - koirista, kompastuneista ja vanhoista puutaloista

Aamun koiralenkillä kerkeää miettiä monia asioita ja tänään mielessä oli erityisesti asuinympäristön muutos, vanhojen puutalojen purku ja elämän erilaiset ihmiselon kompastumiset.

Hessu on filmitähti

Hessun nenäpäivä meni mainiosti. Hessu näytteli katukoiraa ja soitti jopa kitaraa filmillä.

https://www.youtube.com/watch?v=eW91uMs8O8A&app=desktop

 

Viestejä menestyksestä on aina kiva saada ja jakaa, eli ilolla yhdyn Hessun onneen filmitähtenä. Hessusta on aikomus kasvattaa oikea kaverikoira ja nyt alku näyttää hyvin alkaneen.

Onnea paljon Hessulle ja Hessun isännälle ja emännälle.

Onnitteluihin yhtyvät Olga-mummo ja Turo-vaari, sekä äiti Aamu , eno Atte ja sisko Baba.

Taianomainen hetki jolloin luonto hyväksyy minut osaksi itseään

Tänä viikonloppuna emme päässeet mökille, mutta mieleeni tuli hetket saunan terassilla myöhään iltahämärissä, jolloin olen muiden mentyä nukkumaan jäänyt vain katselemaan ja kuuntelemaan luontoa.

Vaatii noin puoli tuntia hiljaisuutta ja paikallaanoloa kunnes luonto hyväksyy meidät osaksi itseään ja alkaa puuhailla omiaan välittämättä minusta sekä vieressä nukkuvista koirista. 

Piksu

Tässä mun Havannankoira Piksu vauhdissa muutama vuosi sitten laugh

Julkaise syötteitä